Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Diensten

Anno 2010 is JHED Media op diverse terreinen actief als multimediale uitgeverij. Zo voorzien wij diverse media van actuele nieuwscontent, exploiteren wij enkele succesvolle internetsites en leveren we geavanceerde internetoplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Uitgeverij

Voor het ontstaan van JHED Media moeten we teruggaan naar 1998, met de start van één van de eerste Formule 1-nieuwskanalen op het internet die al snel in meerdere talen werd uitgegeven. Vanaf het begin heeft innovatie op technisch en redactioneel gebied hoog in het vaandel gestaan. Onder de noemer GPUpdate.net en beschikbaarheid in zes talen is deze auto,-en motorsport portaal de meest bezochte portaal van Europa!

In 2005 is hier een nieuw kanaal aan toegevoegd: FCUpdate brengt elke dag het laatste voetbalnieuws, foto's en uitslagen. Ook FCUpdate.nl mag zich inmiddels tot de top in zijn soort rekenen met meer dan 100.000 unieke bezoekers per dag. Pas in 2008 werd Wielerupdate.nl gelanceerd gevolgt door Schaatsupdate.nl (2009) en Tennisupdate.nl (2010).

De diverse activiteiten waar we ons voor onze eigen kanalen mee bezighouden, zowel op technisch als redactioneel gebied, bieden we op verschillende manieren ook aan onze klanten aan.

Internetdiensten

Naast het onderhouden, exploiteren en promoten van de eigen internetkanalen zijn we ons eind jaren '90 onder de naam ExclusiveDesign bezig gaan houden met internetdienstverlening. Ook voor onze klanten proberen we nieuwe ontwikkelingen zo veel mogelijk in voordeel om te zetten.

Voor onze opdrachtgevers proberen we daarbij hét aanspreekpunt te zijn voor al hun internetactiviteiten. Zo verzorgen wij de ontwikkeling van websites, leveren we Content Management Systemen, e-business oplossingen, online marketing en uitgebreid advies bij het uitzetten van uw internetstrategie.

Redactioneel

De afgelopen jaren is JHED ook andere media van nieuws gaan voorzien. Dit nieuwe accent zorgde eind 2006 voor een koersverlegging en de introductie van de nieuwe naam JHED Media.

Onze redactie voorziet dagelijks diverse media van actuele content. Zo schrijven wij onder meer voor teletekst, internet en kranten en richten ons daarbij met name op sportnieuws.