Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Content Management

Content Management draait om het zelf kunnen beheren en bewerken van de pagina's en teksten van uw website. Door het aanwenden van de juiste technologie hoeft u namelijk niet afhankelijk te zijn van een externe partij of te beschikken over specifieke technische kennis. De aanschaf van een Content Management Systeem is een investering die zichzelf gemakkelijk terug kan verdienen.

Een CMS maakt een scheiding tussen de vormgeving en code van uw website enerzijds en de teksten en afbeeldingen anderzijds. Deze teksten worden opgeslagen in een database, die zich via een beveiligde beheeromgeving in de internetbrowser eenvoudig laat beheren.

U hebt zelf volledige controle over de inhoud van uw website, terwijl de eenheid in de vormgeving behouden blijft. Daarbij kunt u de opmaak van uw teksten wijzigen en afbeeldingen toevoegen aan uw pagina's zoals u dat ook gewend bent in bijvoorbeeld Word.

De CMS-oplossing die bij u past

Binnen het Content Management Systeem zult u over het algemeen zelf pagina's kunnen aanmaken, bewerken en verwijderen. De overige functionaliteiten zullen afhankelijk zijn van de onderdelen die voor uw website zijn bedacht, zoals een nieuwssectie, fotoalbum, projectenmodule of een webshop.

De Content Management-oplossing van JHED Media is modulair opgebouwd, dat wil zeggen dat eenvoudig extra functies kunnen worden toegevoegd aan de basis van het systeem. Zo ontstaat een krachtige applicatie die is toegesneden op de voor uw situatie specifieke kenmerken.