Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Webhosting

Zodra uw internetoplossing gereed is, is het belangrijk dat deze altijd beschikbaar is. Het koppelen van de bestanden van uw website aan het internet wordt ook wel webhosting genoemd.

Het is niet noodzakelijk om voor deze dienst in zee te gaan met een derde bedrijf. U kunt de hosting van uw internetoplossing en registratie van uw domeinnamen ook uitstekend laten verzorgen door JHED Media. De meeste websites die door ons worden gemaakt, worden door ons zelf gehost, met als belangrijkste voordeel dat u één contactadres heeft voor uw website, e-mail en webhosting.

Tegelijk met het uitbrengen van een offerte voor uw internetoplossing, zullen wij u een voorstel doen voor de webhosting. Hierbij wordt rekening gehouden met de te verwachten hoeveelheid verkeer om het pakket zoveel mogelijk af te stemmen op uw situatie.

Domeinregistratie

Uw domeinnaam is het adres van uw website op het internet. Een herkenbare domeinnaam zorgt ervoor dat mensen de weg naar uw website makkelijker zullen vinden. Aangezien het domein ook gelijk de uitgang is voor uw e-mailadressen, is deze een cruciaal onderdeel van uw aanwezigheid op het wereldwijde web.

Via JHED Media registreert u de domeinnaam van uw keuze, met een bijbehorende extensiecode. Naast de welbekende .nl, .eu, .com en .net kunt u bij ons terecht voor nog een zeer groot aantal andere nationale en internationale domeinextensies.