Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Websiteontwikkeling

Het lanceren van een website is de belangrijkste pijler van uw aanwezigheid op het internet. Uw website vertegenwoordigt de identiteit van uw bedrijf op het wereldwijde web. Uw klanten, relaties en prospects zullen uw site gebruiken om meer te weten te komen over u en uw activiteiten. JHED Media ontwikkelt al sinds 1998 websites, in opdracht voor klanten en in eigen beheer.

Net als een brochure stelt een internetpagina u in staat uzelf in woord en beeld te presenteren. Met als voornaamste verschil dat een website altijd en overal voor iedereen beschikbaar is, het mogelijk is om de inhoud te wijzigen of aan te vullen en om rechtstreeks in contact te komen met de lezer.

Huisstijl en corporate identity

Het is belangrijk dat uw bezoekers uw identiteit herkennen in uw website. Het is immers een visitekaartje voor uw bedrijf richting potentiƫle klanten en bestaande relaties. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg in het ontwerp en de afwerking van uw internetpagina.

Kansen benutten

Geen enkele website is gelijk. De website van een zorginstelling zal er anders uitzien dan die van een handelsonderneming. Daarbij worden bijvoorbeeld aan een MKB-website geheel andere eisen gesteld dan aan die van een multinational.

Daarom kunnen wij u ondersteunen bij het in kaart brengen van de kansen voor uw website. Wilt u bijvoorbeeld het internet gaan gebruiken als extra verkoopkanaal? Of wilt u via uw website regelmatig uw klanten op de hoogte brengen van actuele ontwikkelingen binnen uw organisatie?

Het laten ontwikkelen van een internetsite van JHED Media gaat veel verder dan het leveren van een technische oplossing. Zo denken we ook met u mee over de beste manier om de inhoud van uw website te kunnen beheren.