Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Redactiediensten

Onze redacteuren voorzien elke dag de bezoekers van onze eigen websites en lezers van teletekst, dagbladen en diverse andere internetsites van de laatste nieuwtjes.

Hiervoor werkt JHED Media met een aantal eigen redacties met elk een eigen werkterrein, waaronder voetbal en autosport. Naast het Nederlands zijn er momenteel tien andere wereldtalen waarin (sport)nieuws wordt gedistribueerd.

Diverse bedrijven kozen al voor JHED Media als nieuwsleverancier. Het gaat hierbij niet alleen om gevestigde media, maar ook om bedrijven die bijvoorbeeld een informatievoorziening wilden toevoegen aan hun website of intranet.

In samenspraak met de klant wordt een plan gemaakt voor de te leveren berichtgeving. Denk hierbij aan welke berichten interessant zijn, of het nieuws op maat geschreven dient te worden en of er eventueel ook foto's meegeleverd moeten worden.

Dankzij het grote bereik van onze eigen kanalen en die van onze cliënten, is de kans erg groot dat u de afgelopen week een bericht bent tegengekomen dat afkomstig was uit de pen van één van onze redacteuren.

Sportnieuws

Binnen de redactionele diensten van JHED Media neemt sportnieuws een grote positie in. Met de start van onze Formule 1-site GPUpdate in 1998 hebben we ons altijd beziggehouden met sportverslaggeving. Sinds de komst van het voetbalmagazine FCUpdate is hier niet alleen voetbalnieuws bij gekomen, maar hebben we ons werkveld langzaamaan verlegd naar sportnieuws in het algemeen.

Redacteuren van JHED Media zijn aangesloten bij de NSP en zijn aanwezig bij diverse sportevenementen in binnen- en buitenland om de media te voorzien van het laatste nieuws.